Jahopp

Jaa vad säger man? Vaknade i morse och var sjuk, nu ligger jag i soffan och tittar på Glee. Bästa medicinen om jag får säga det! Men ska väl inte klaga för är sällan sjuk. Vet ärligt talat inte riktigt vad jag ska skriva för har inte hänt så mycket speciellt idag. Igår där emot var jag med Alice och fikade sen gymmet. Vi var där i över två timmar så deet tycker jag var väldigt bra gjort av oss :) 
Älskar dig gumman 
<3

Kvällsmys

Nu hörde jag att dörren öppnades så då kommer troligtvis min pojke hem från träningen. Varje minut utan honom känns tom. Jag följde inte med utan stannade hemma och myste med fika och Bolibompa med Peters mamma Helena och hans lillebror Isak. Tog en varmdusch också så nu är jag varm i hela kroppen. 
 
Min kära mamma har varit sjukt duktig och åkt halvvasan, 4,5 mil, idag! Stolt där!
 
Nu kom pojken min och satte sig bredvid mig så nu ska jag vara social med honom ett tag innan man ska sova. 
godnatt folket
 

Why is it so hard for you to understand?

 

Du vill att jag ska få spel
Varenda gång du medvetet gör nånting fel, men ey
Rör det mig? Gör din grej
Hör du mig? Gör din grej
Jag hoppas att du kommer fatta nu
När du får det serverat till dig, nej!

Jag har nått den punkten då jag skiter i allt
Du springer runt på stan i kväll, för du vill inte sova själv, nej!
Att du ligger med nån annan betyder ingenting alls
Och du kan göra vad du vill, för du betyder ingenting, nej!

Du skrev häromdan att du saknade mig
Att det känns lite tomt i din säng (okej)
Men jag hörde av folk att du hatar mig
Och därför undrar jag lite hur du tänkt

När du ringer med spriten i blodet och tio miljoner
Förklaringar till varför jag borde ta dig tillbaks
Snälla vakna min vän
Du måste förstå att du får klara dig själv

Gapar och skriker, det handlar om
Att du vill skapa rubriker, du svamlar om
Att du har saknat den tiden, då allt var soft
Du vill tillbaks men du skiter i samförstånd



But Oooh, this time I'm telling you, I'm telling you
We are never ever ever getting back together
We are never ever ever getting back together
You go talk to your friends talk
To my friends talk to me
But we are never ever ever ever getting back together
 


You have to understand that it is over, now and for ever! 
 
 

Utmattad

Usch, ont i typ hela kroppen idag. Haha.. men det är väl smällen man får ta när man inte tränat så mycket.
Gick iaf ganska bra igår. Är nöjd att jag klarade det. BIlder kommer komma upp, vet bara inte när. Inte nu iaf för jag vill bara ligga och vila nu idag. 

Tagga Kortvasan!

Taggar för fullt till morgondagen! Ska till Oxberg där vi startar Kortvasan, 3 mil. Jag och syrran ska köra gärnet för vi ska ta tjejklassikern! Allt är färdipackat och framlagt och klockan står på 04.50 så snart ska jag lägga mig. 
Starten är 12.45 så håll alla tummar ni har då ;) Det kommer nog behövas.
Bilder kommer nog upp på lördag för vi kommer hem sent imorgon så jag kommer inte hinna blogga något då. Godnatt folket

Färgat håret!

Glömt att berätta att jag färgat håret. Eller, min syster färgade hårt på mig i måndags. Blev jättenöjd. Det är brunrött :) Osminkad och iklädd pyjamas men så får det vara när det är lov! ;) 

Videon som aldrig kom upp på facebook

Det här är en video som jag och min bästa vän Lina gjorde för några månader sedan som jag hittade nyss. Vi äter en jättestark chili som tjejen vi fick den av hade varnat oss att inte äta!


planera

Börjar dagen med att äta en ganska onyttig frukost med ljust bröd och Oboy. Idag har jag planerat lite för känns som det behövs. Efter frukosten och lite Glee, så ska jag ta på mig och gå en långpromenad med hundarna. Efter det går jag hem och gör lunch. Sen när mamma kommer hem åker jag och hon och åker skidor. Jag ska åka minst en mil idag har jag bestämt. Nu ska jag äta upp min frukost, puss

Dagen

Åkte hem från Peter runt ett och varit hemma sedan dess. Stoffe, Stoffe och Casper kom en stund nu på kvällen och nu sitter jag framför tv:n och ätit kvällsmat. 

Mofasa

Dagen började med att jag gick upp och gjorde frukost till syrran och mamma. Efter det tog vi bilden och åkte till Båsenberga och åkte längd. När vi nästan åkt ett varv, som är 5 km, hejade vi på en farbror och några barn. Vi stannade och pratade lite om underlaget och helt plötlsigt kom en katt gående på vägen bredvid dem. Erica sa att det var så likt Mofasa, vår katt som försvann för ett år sedan. 
Erica sa igen, är det inte Mofasa? 
-Nej, sa jag, Det kan det inte vara. 
Men tro det eller ej. Det var han! Vi gick fram och tog upp honom, ropade hans namn och tittade på honom. Farbrorn berättade att de tagit hand om honom i över ett år och gett honom mat så han måste alltså ha gått från oss, genom all skog. Det är ju liksom inte en liten bit att gå. Det är över en mil dit. 
Nu ligger han här bredvid mig och myser och kurrar. Har saknat honom såå mycket! Ett mirakel är det, för vad är odsen? Att vi skulle åka där precis då, att han skulle gått till just där jag är ofta och tränar, att han var vid liv! 
Bara helt sjukt! 
Min lilla bebis är hemma igen! <3 

Slappdag

Vaknade runt tolv idag, inte sovit så bra så det var skönt att sova de sista timmarna. När vi vaknat åt vi frukost. Sen har vi bara slappat. Det enda som stack ut under dagen var att vi bakade kladdkaka och spelade candy crush. Peter har åkt hem och vi kollar nu på Johan Falk men ska snart sova. Imorgon ska vi upp tidigt och äta frukost sen ut till Båsenberga och åka längd. Då måste jag vara pigg för ska försöka åka 1 mil. Så godnatt alla!

Klassen!

Tack klassen för igår, var sjukt roligt! Längtar redan tills nästa gång! Alla är så bra och jag älskar att gå i den här klassen! Puss! 
 

Fredag!

Fredag för fan! Vart hos läkarn och tagit massa prover och pratat med en läkare. Dom kommer nu ta tag i allt så jag hoppas jag kommer bli bra igen! Fett skönt! 
Efter skolan blir det först mat sen bowling med klassen! Efter det drar vi ett gäng hem till Megan och gör oss lite i ordning. Sen blir det klassfest!!! Fett taggad till det!! Kommer troligen inte hinna med att blogga mer idag men bilder och så kommer upp imorgon! Ha en bra fredag! Puss! 

Valentine's day <3

Before you met me, I was alright
But things were kind of heavy, you brought me to life
Now every February, you'll be my Valentine, Valentine

 
Glad alla hjärtans dag på er alla läsare! Hoppas alla fått allt för mycket kärlek idag! <3 

 

 


men hej

Nu har jag lagt mig och ska försöka sova. Imorgon blir det doktorn på morgonen och sen skolan. Skulle egentligen åka till älsklingen på kvällen och fira allahjärtans dag men så blev det inte tyvärr... det gjorde mig verkligen nere. Tack och lov för Glee säger jag bara. När jag mår dåligt eller är ledsen lyssnar jag alltid på Glee låtar! <3
Godnatt alla, uppdaterar mer imorgon för nu orkar jaag inte. puss 

Shake it out

...

Work out

Åkte till Båsenberga och tog några varv med mamma i längdspåret. Det var trögt för all lössnö så får vara nöjd med de 4 km vi åkte. Träffade älsklingen en kortis efter vi åkt. Han var där som vanligt som tränare så det var kul att träffa honom lite. Är varm i hjärtat hela kvällen nu bara för jag fick träffa honom fem minuter. Bara jag tänker på honom så blir jag varm om hjärtat! <3 

Snyggingen här!

När jag kom hem såg mamma hur ont jag fakntiskt har i min nacke. Så hon tog på mig en nackkrage som stöd. Måste säga tt jag klär i den.
                         Eller var tycker ni? ;) 
Ser lite ut som grannen i Beck, ni vet: Ska'ru har dej en stänkare? 

Utsövd!

Sovit bra inatt utan några otäcka mardrömmar och månen som väcker mig. Så nu känner jag mig utsövd. Skönt. 
Jag är nu i skolan och sitter och pratar med pappa i telefonen och väntar på att alla ska komma så man har någon att vara med. Börjar inte för ens 09.50 så jaa.. 
 
Fått nackspärr också så livet är väl inte helt perfekt just nu, fysiskt alltså. Glad att jag klarar av att gå hela dagarna i skolan så jag inte måste åka hem och sova. Hoppas på tid nu för att kolla upp mitt järnvärde så det kan bli bra nån jävla gång. 
 
Jag mår ju bra psykiskt i alla fall så det är ju positivt. Förrutom en sak. Att jag blir bombarderad med sms från en kille jag inte vill ha med att göra. Jag har inte svarat på säkert två månader på hans sms men ändå fortsätter han. 
Det gör mig så sjukt irriterad. Speciellt att få sms mitt i natten. Om en människa inte svarar på sms på två månader så borde det ju betyda att man inte vill svara, eller? 
Ville bara få det sagt. 
 
                    Idag har jag pojkvännens sköna ganttröja på mig, för jag saknar honom mycket! 

21.33

är jättetrött och har varit en jobbig dag inget mer att säga men uppdaterar mer imorgon. gonatt

Helgen

Varit en helt underbar helg. I fredags skjutsade pappa mig till Peter och där åt vi tacopaj med hans familj och sen titade vi lite på film. Vi somnade tidigt för vi båda var trötta.
När vi vaknade runt tolv gick vi upp och åt frukost/lunch. Efter det fikade vi och sen kom mamma och hämtade oss. 
När vi kom hem hjälpte jag mamma att sminka henne för mamma och pappa skulle på fest på kvällen. När dom åkte kom Ebba, Megan, Jocke och Rasmus hit i Jockes epa. Vi satt och pratade n stund och när dom åkte lagade Peter och jag mat tillsammans (mysigt).
Vi satte oss och titta på Melodifestivalen men det var ingen större hit direkt så vi satte på en film (Dumpa honom!) och myste till den med lite Coca'cola. 
Efter filmen var vi trötta så då gick vi och la oss och tittade på en till film. Snart har vi nog sett var enda film... 
 
Idag tog vi det bara lugnt och myste med ännu en film ;) 18 year old virgin hette den, sämsta film jag någonsin sett. Någon som sett den? 
 
Måste bara säga att jag är så lycklig just nu. Man kan tro att jag är deppad och nere när man är med mig men det har att göra med järnvärdet och ingenting annat. Jag är världens lyckligaste för jag har den bästa familjen, de bästa vännerna och den absolut bästa pojkvännen! <3 
 
Nu ska jag sova för jag måste kravla mig upp tidigt imorgon. Puss godnatt världen! 
 
 

Mina fina

Blev en seg dag idag. Varit ute och fotat några fotouppgifter och nu sitter vi inne och myser i soffan.
Mina fina älsklingar <3 
<3

EBBA 18 ÅR!

Åh min underbara kusin fyller 18 år idag! GRATTIS gumman! Tiden har gått så fort, du är redan vuxen och jag är det om ett år. Alla minnen med dig är helt ofärglömliga och jag är så glad att just du är min kusin! Du betyder massor för mig och jag längtar tills nästa gång vi ses! Ha en fortsatt underbar födelsedag nu! Lovu u <3

Hos pojkvännen

Sitter hos pojkvännen i hans säng. Vi sitter med varsin dator i knät så känner att vi är lite osociala just nu men vi båda är trötta så.. Tog några fina bilder också, han fick slita sig från sitt bilspel ett tag ;) 
Jag älskar dig över hela mitt hjärta! <3

Fredagsmys

Nu äre fredag och jag är lycklig! Uppdaterar senare för jag har min sista lektion nu. 
Jag och min underbara vän Ebba! Läs hennes blogg! Ebba Vikström 
 

<3

Jag förstår inte hur man kan vara såhär kär. Allt känns bara som en dröm som jag snart kommer vakna upp ur för allting är så overkligt. Jag har världens finaste pojkvän, trodde inte jag var såhär mycket värd att få en sån underbar kille. Hoppas alla får känna på den här perfekta känslan någon gång i livet för det är verkligen helt underbart! 
-
Nu till dagen som varit. 
Efter skolan, som var helt okej, gick jag ner på stan och träffade Jossan, vilket var jättekul för vi kom på att vi inte setts sen vi var på kryssning tillsammans och det var i slutet är oktober.... 
Vi gick och fikade och pratade om massor. Jag är så otroligt glad att jag har dig Jossan, du är en vän värd guld och livet skulle inte vara i närheten av hur bra det är nu om inte du fanns i mitt liv. Alla minnen du och jag har tillsammans, de är oförglömliga, både konstiga, roliga och fina minnen har vi. 
Jag älskar dig! <3 
 
Efter jag sagt hejdå till Jossan tog jag bussen till gymmet där jag träffade Alice och vi gick på ch'bam. Gick lite bättre denna gång än förra, vilket nog betyder att jag kommit in i det lite mera nu. 
När jag kom hem åt pappa och jag mat. Sedan gick jag ner och plockade ur diskmaskinen och gjorde rent akvariet. Efter det gick jag upp och städade mitt rum och duschade. 
 
Nu är jag trött så jag la mig för att ta en tidig kväll. Dagen har varit jättebra och nu längtar jag tills imorgon då jag åker till älsklingen där det blir mys och så. 
 
Uppdaterar imorgon, puss godnatt! 

Historia

Godmorgon!
Haft en skön sovmorgon och nu sitter jag med mina fina vänner i skolan och väntar på att historian ska börja. 
Vi håller på med ett grupparbete som ska bli klart idag så bäst att jag sätter igång nu! Skriver senare.

En helt vanlig dag

Till skillnad från igår så var detta en helt vanlig dag. Det enda som hände som inte brukar hända var att jag tillsammans med nåra, intervjuade Jenny Wistbacka. Det va kul och få träffa henne!
Dagen rullade på som vanligt och jag gymmade en snabbis innan jag åkte hem. Det blev Glee på kvällen och nu ska jag sova för är som vanligt trött av att jag har lågt järnvärde igen. (i alla fall tror vi det) Vi har ringt om tid för prover men dom skulle kontakta mig när dom hade en ledig tid, så får se hur lång tid det tar..
Såååå godnaatt folket! Ska bli bättre på att uppdatera! Lovar!

Polarn och Pyret

Mamma hämtade mig vid skolan ru runt kvart över fyra efter att Megan och jag satt övertid och jobbade med våran dokumentär. Vi är så duktiga Megan och jag ^^
 
På vägen hem kom vi på något konstigt vis in på rumpor. Haha, jag kan ju säga att vi vek oss av skratt.
Här kommer våran diskussion: 
 
Jag: Mamma, du säger ju jämt framstjärt och bakstjärt, varför säger du så? 
 
Mamma: För jag tycker inte det finns något bra namn för de områdena. Snopp och snippa liksom, vad är det för konstiga namn?? 
 
Jag: Men säg fitta då? Eller kissimurra? Haha
 
Mamma: Nej usch aldrig i livet! 
 
Jag: Men vad ska man säga om snoppen då? 
 
Mamma: Man kan säga lillen eller kanske lilla vän.. 
 
Jag: Haha, så du menar att man ska säga lillen? Är inte det lite tasktigt? 
 
Mamma: Jo det klart.. 
 
Jag: Nu kom jag på! Man kan säga "polarn" istället för lilla vän! Då blir det inte lika taskigt. 
 
(mamma tittar frågande på mig)
 
Jag: Och så kallar vi HAHHAHA 
 
(det blir tyst för jag bryter ut i asgarv)
 

Mamma: Jag förstår inte vad du säger? Du skrattar ju bara! 
 
Jag: HAHAHA vi kallar HAHHAH snippan för HAHAHHA pyret! POLARN OCH PYRET MAMMA! 
 
(Där bröt vi ut i totalt asgarv) 
 
Jaa vad säger man? Mammas och min humor är verkligen inte på hög nivå idag känner vi båda två. Kan bero på att vi båda är så trötta.. Men men. 
Nu har mamma lagt sig efter timmar av kortspel och skrikande sånger från Glee! Kommer sakna dig mamma när du åker till Göteborg! 
Nu ska jag också sova för jag är jättetrött som vanligt! Puss 
 

Redan i skolan

Jag är redan i skolan. Och med "redan" menar jag REDAN! Börjar inte för ens om 2 timmar så jag undrar vad jag gör här i en helt knäpptyst korridor med en yougurt och en läsk. Hade ingen annan skjuts in till skolan så det fick bli såhär. Men men, nu är det som det är, så jag sätter på Glee och roar mig med det. Senare idag efter skolan så blir det gymmet! 
Uppdaterar mer senare. God morgon läsare! ^

Helgen

Förlåt att jag inte uppdaterat i helgen men jag har verkligen inte orkat öppnat datorn. Helgen har i kort varit mysig! Varit hemma med älsklingen och myst i fredags och lördags. Va sy synd att jag inte kunde åka till Jossan i lördags bara :( Hade varit bäst! Lördag kväll åkte vi hem till Peter och myste med pizza och film. Igår var det backen som gällde eftersom vi lovat att vara funktionärer någon av tävlingarna.
Här på bilden sitter vi och myser på en snöskoter i solen. Helgen har varit helt oförglömlig, är så jävla glad att jag har dig Peter. Du betyder allt! <3

Älskar dig min fina! <3

Underbart

Haft en underbar kväll med älsklingen och det ska jag fortsätta ha nu med tända ljus och musik. Så säger godnatt så skriver jag mer imorgon. Puss!

RSS 2.0