Nyårsafton

Nu drar jag in till Katrineholm för att fira nyår med mina finaste vänner! Kommer bli fett!! Gott nytt år på er alla!


Godis till frukost

God morgon, idag är det nyåsafton! ....om det är någon som missat det... 
Blir ett kort inlägg men ville bara säga hej, för nu ska jag hjälpa pojkvännen att bli fin till kvällen. Bl.a. platta hans hår. Skriver senare under dagen :)
 

Söndags mys

Ligger för stunden i pojkvännens säng och nyss kollat klart på två filmer. Grät som vanligt till "Hunger Games" som är min favorit film. Vi har bara tagit det lugnt och haft det allmänt bra idag. Imorgon är det nyår och längtar massor!! Ska bli så kul att va med mina bästa vänner!
 
Jag bjuder på en liten fin bild som vi tog bara för att göra oss till. Jag tycker jag har största armmusklerna men det håller inte många med om... Det tycker jag man ju ser på bilden att jag har störst! Ha en bra kväll, nu ska jag tävla mot honom i bil spel. Jag tycker jag är grym på det men han säger att han inte vill åka med mig på riktigt när jag skaffar körkort. Men då tycker jag att det bara är på spelet jag kör in i allt för jag hoppas fan jag är bättre i verkligheten... Haha..

Frukost

Gjort frukost på sängen åt mor min och nu sitter jag i bilen påväg hem till pojkvännen.

Jag är ganska irriterad på folk som lägger sig i mitt liv och mina val. Det tycker jag de ska sluta med omgående för dem har inte med det att göra över huve taget. Mitt liv, mina beslut.

Jag är lycklig nu, låt mig va det för en gångs skull.

Imorgon är det ju nyårsafton och då blir det att fira med de närmaste vännerna. Kommer bli grymt!


Godnatt

Nu ska jag gå och lägga mig för nu är jag trött. Blir ett kort inlägg... haha, nu ska jag sova. Godnatt :)

Dags att uppdatera

Inte uppdaterat bloggen på två dagar så nu är det dags. Varit med pojkvännen i två dagar. Vi har bytt julklappar och haft det mysigt. Igår var jag och shoppade på mellandagsrean där jag gjorde några klipp. Nu har jag de nya kläderna på mig och ska snart hoppa in i bilen och åka till Agnes och äta gott och bara umgås. Ska bli mysigt! Uppdaterar något mer under kvällen! 
Mina älsklings-jeans. DrDenim 
En t-shirt från Carlings. Tyckte den va lite rolig :)
En sport-bh från H&M.
Och slutligen ett slags mobilskal eller vad man nu ska kalla det.. Det är som två skärmskydd med pärlor på i alla fall. 
 
Ha en bra kväll! Puss!

Lågt

-Behöver skriva av mig-
 
Jag förstår inte hur du fungerar längre, hur du behandlar mig. Jag försöker förstå men det går inte längre. Jag ger upp det här och går vidare. Jag orkar inte ödsla energi på någon som bara får en att må dåligt. Jag är trött på alla lögner, alla svek och allt som fått mig sjunka till botten på grund av dig. 
 
Jag har gått vidare och det borde du också göra för din egen skull. Du försöker vända på det så det verkar som allt är mitt fel, fast det egentligen är allt ditt fel. Du vänder våra vänner emot mig för att du tycker så synd om dig själv och vill att jag ska få ännu lite mer skit. Nu ser jag verkligen vilka som är mina riktiga vänner. 
 
Tur är det att jag har min underbara familj och vänner som alltid finns här och stöttar mig i det hela.
 
-Jag behöver inte dig längre, du är ute och borta ur mitt liv- 

Sista klapparna

Åh vilken bra dag! Varit hos farmor och farfar på eftermiddagen och träffat hela släkten på pappas sida. På kvällen har vi varit hemma med familjen och haft den sista julklappsutdelningen. Vi åt också mat och och spelade spel. Tack för dagen/kvällen alla! Nu blir det film och mys! Puss 
Bjuder på en liten bild, ah inte bästa bilden på mig. Dock en mysig tröja ^^

Jag & syster

Jag och min fina syster har haft en mysig förmiddag ihop. Nu åker vi till farmor och farfar och firara jul med dem. 
 
Så här ser vi ut idag :)
Älskar dig Erica 

Min säng

Vi åkte hem från Göteborg runt fyra igår men var inte hemma för ens runt halv tio. Väglaget var inte det bästa och vi var tvugna at stanna ibland för att rasta hundarna. 
 
När jag kom hem packade jag upp all packning och sedan kröp jag ner i MIN säng och somnade ganska fort. Visst är det kul att vara borta och speciellt hos kusinerna men det är aldrig fel att få komma hem till sin  egna säng. 
 
Fler inlägg kommer under dagen men nu ska jag gå upp och äta frukost sen ta mig en promenad med min kära syster som jag längtar efter!! 

Julaftonskväll

Julaftonskvällen är här och det är ju alltid lika mysigt! Vi har tittat på Kalle-Anka, ätit massor med godis och öppnat paket. Jag har fått diverse saker och bl.a. en högtalare, kläder, pengar och presentkort. Nu ska vi äta julmat...igen... 
 
Så här ser jag ut idag :) God jul på er alla! 

Julafton

Idag är det julafton! Ligger i sängen i Kusinens rum och småpratar och dricker varm choklad. Vi blev väckta av moster Jessica som skulle vara snäll och berätta att julkalendern snart skulle börja. Vi vaknade till och efter en stund kom hon in igen och sa att julkalendern inte började för ens kl 10.00... Vi hade vaknat för tidigt.. 
 
Nu när jag har druckit upp min choklad ska jag gå och duscha och göra mig lite i ordning. Sedan blir det julkalendern och frukost. God jul på er alla! 

Mår sjukt bra

Galet bra jag mår just nu! Är hos kusinerna och här är det ju alltid bra! Och sen har jag världens bästa vänner också! Livet lekar och jag älskar det för tillfället! Ville bara säga det! Och imorgon är det julafton!!! Nu ska jag och min fina Ebba sova till "Hunger Games". Går ju inte att vara uppe till efter tolv för då är man ju vaken på julaftonsnatten och det är mot reglerna i våran släkt (i alla fall enligt mig och Ebba) God natt!! Imorgon är det jul!! 

Göteborg

Alla väskor är packade och nu sätter jag mig i bilen för att åke ner mot Göteborg. Ska bli kul att träffa hele släkten för det har jag saknat. 
Bjuder på en bild!

Dagen

Var i stan idag och handlade de absolut sista julklapparna, tillkom en oväntad som jag bara var tvungen att köpa. På stan träffade jag Peter och hans vänner som jag var med i några timmar. Va inte den mest lyckade restaurang vi åt på.. massa fyllon som härjade runt och skrek på varandra, men men. Det va en mysig dag ändå! 
 
Vi gick in på guldfynd och då kom Megan in och sen när vi gick ut där ifrån träffade jag Ebba som smög upp bakom mig. Nån timma senare träffade jag Alice och Kristina. 
 
Dan va superbra och jag vill gärna ha fler! Imorgon blir det att åka ner till Stora Höga i Göteberg till släkten där jag ska fira jul. 
 
Puss

Jag älskar dig!

Du är helt underbar, utan dig hade mitt liv varit trist och inte mycket värt. Du är den bästa vän jag någonsin haft och videon är för alla våra fina, konstiga, roliga och annorlunda minnen vi har ihop. Jag älskar dig och hoppas det kommer fram. Du är min bästa vän!


Mys

Ikväll blir det julmys med familjen. Det blir gröt och skinkan som vi gjorde igår, pappa och jag. Ser fram emot att äntligen få vara med hela familjen. Sitter i skrivande stund och tittar på Jul med Ernst för mig själv ....eller själv är jag väl inte, men mamma och pappa ligger i soffan och sover. Haha! Jaa livet är bra för tillfälet, lycklig idag. 
Ha en bra kväll! 

Pyntande

Skulle skrivit igår men hann inte, är ju så mycket att göra inför julen. Igår köpte jag änu lite fler julklappar som jag inte hunnit innan. När jag kom hem satte jag igång jullistan på Spotify och sen pyntade vi det sista och klädde granen. Vi drack glögg och gjorde julskinkan som varje år. Idag ska jag handla de absolut sista julklapparna för iår, ska bli skönt att äntlige bli klar. Hemma ikväll ska vi ha lite julbord med syrran och hennes kille. Kommer bli myysigt!



God morgon

Ett litet snabbt inlägg innan jag drar till skolan. Har ätit frukost, kollat på julkalendern och myst med min favorit hund, Smilla. Har ju tre hundar men Smilla är äldst och funnits längst.

Går till skolan utan smink idag, skönt men man ser ju alltid lite tröttare ut utan smink. Nu måste jag springa ut till bilen.
Puss!

 
 

Jul

Känner mig duktig! 
Har städat rummet, pyntat och slagit in alla julklappar. Det tog ju sin lilla tid men känns ändå värt det eftersom det blir fint och att pyssla har jag alltid tyckt om, speciellt till julen. När jag satt och slog in julklapparna såg jag plötsligt ett sjukt stort paket som stod i hörnet och nyfiken som jag är måste jag ju såklart gå fram och titta vem det är till. DET VAR TILL MIG! Åh, jag har ingen aning om vad det kan vara men det är ju det bästa med julen, alla hemlisar. Men det allra bästa med julen är ändå kärleken, familjen och all mat! <3
 

Han.

Efter en hel dag i skolan med matte prov och skit, sätter jag mig i soffan och latar mig. Hela dagen har känts jobbig och trött. Trodde inte det var morgon när jag först vaknade och när jag insåg det fick jag brottom att hinna till skolan.Känner att det är en ganska tuff period i livet nu, just känslomässigt.
Men som tur är har jag mina fina vänner och min familj. Jag är glad att jag verkligen vet vem jag alltid kan lita på occh luta mig mot om något är svårt. Han har fått mig vilja leva och känna att livet är värdefukk, han är värdefull. <3 Nu ska jag fortsätta äta mina mackor och oboy! 

Feel weak...

Dagen har varit en aning konstig, med ändrade planer och nedsjukningar. Skulle träffa en person jag längtar efter men så blev det inte. Började dagen med att nysa och så har den fortsatt. Nu känner jag mig hängig och ligger och kollar på tv och äter godis. Inte helt fel det heller. Imorgon ska jag träffa den absolut finaste, bästa, underbaraste, person i mitt liv. Lina. <3 Du betyder så otroligt mycket för mig och du har verkligen fått mig att inte vissa viktiga saker. 
 

 Bilden är från dagens fotolektion :)

Hej

 Här är min blogg som jag kommer använda till att skriva om mig, mitt liv, mina vänner och allt runt om kring mig.
 
 

RSS 2.0