Morning!

Mysig väckarklocka.. sån skulle jag kunna vakna med varje morgon.. alltså inte av mig vanliga klocka, utan den där klockan som lägger sig tätt intill och kramas bakifrån och viskar godmorgon... du är allt underbar du Peter! <3
Nu sitter jag på pappas kontor, dricker kaffe och ska nu bege mig till skolan. Blev själv lämnad här så får låsa och grejer.

Här har ni en lite udda bild på mig såhär på morgonen...

Onsdag!

Försöker spänna mig

Du är...

Jag älskar dig av hela mitt hjärta. Du är min ögonsten. 
 
Du är mitt <3 

Fredaaaag!

Åh, det är fredag
Äntligen lite vila i helgen. Drog ju på mig en muskelinflamation och en förkylning i veckan. Inflamationen är i princip borta men förkylningen sitter fortfarande i. 
Lite trött av det så det blir ju lite svårt att koncentrera sig i skolan osv. 
Men jag lever iaf.. 
Första helgen på flera månader som jag inte har någonting inbokat och det känns ganska skönt. Blir nog att plugga och fixa lite hemma. Kanske hittar på något med mina tjejer om de kan. 
 
Petter är ju i flen så honom ser jag inte röken av. Känns konstigt att inte träffa honom i helgen men ganska skönt också, man får inte ses för ofta säger alla. Fast jo... det får man visst! ;) Jag längtar efter dig, hoppas vi ses nästa vecka och så! 
Inga pengar för tillfället så kan inte hitta på något att göra som kostar pengar. Men vill någon ses så är det bara att höra av sig! 
Ha en bra fredag alla så kanske jag uppdaterar senare idag! 
Puss! 
*En liten fin bild på mig och Tuffs*
<3

Hej förkylning

 
Jahopp.. inte nog med att jag fick en muskelinflamation i söndags.. ska såklart åka på en riktigt härlig förkylng också :) Vi kör väl allt på samma gång och får det överstökat tänkte jag.
 
Nå, till livet då. Pojkvännen är på intensivkurs i Flen så honom ser jag inte röken av på ev vecka och det är ju synd. Men det gör egentligen inte så mycket då han för hoppningsvis kommer hem med teorin avklarad och bara uppkörningen kvar veckan där på. Jag vill ju ut och glida du, så han får faktiskt ta sig i kragen nu ...eller, ja det är  ju preis det han gjort.. 
 
Idag var jag, Megan, Ebba, Julia H, Julia N, Emma och Alice på äventyr i lilla Katrineholm. Vi fick i uppdrag att filma och fota de äldres stora evenemang (som jag för tillfället glömt namnet på men det poppar väl upp snart). Jag älskade att se deras energi när det blev lite allsång. Alla började gunga från ena sidan till den andra och sjöng för glatta livet. Det var härligt att se! 
 
Subway blev det senare med mamma. Efter det körde jag hem, går faktiskt väldigt bra att köra nu (dvs så länge jag inte blir stressad ) 
 
Nu är det så att jag sitter i soffan och känner hur ögonlocken håller på att slå igen så det blir nog lite te, en macka och sedan sängen med en bra film :)  
Nu kom också mina tre vilda galningar till hundar upphoppande bredvid mig i soffan så först blev det lite mys med dem! 
 
Ha en underbar kväll alla jag tycker om! ;) 
EEEEEEEY SEXI LADY

HÖHÖ

LÄNGE SEDAN JAG BLOGGADE.. MEN HAR INGET I MITT LIV SOM HÄNDER. ALLT ÄR BRA OCH JAG MÅR BÄST SÅ.. 

Make piece a change


RSS 2.0