Arlanda

Nu åker vi mot Alranda hotell där vi ska sova inatt. I morgon blir det en lång färd på 9 timmar i flygplanet. Längtar så mycket! Det kommer bli helt sjukt kul! Har wifi på hotellet så kommer kunna använda bloggen, fb och instagram. Dock kommer jag nog inte ha så mycket tid för sånt. Ha det bra alla här hemma så drar jag till NEW YORK! PUSSSSS

Influensa

Inte bloggat på några dager. Inte kännt att jag orkat. I söndags när jag åt kycklig såg jag att den såg lite rosa ut men eftersom den var iordingngjord på affär så tänkte jag att det inte var någe fel på den. 
På natten vaknade jag och mådde jättadåligt, ska inte gå in på detalher för jag tycker inte om när andra pratar om alla sina sjukdomar så det ska inte jag göra. Igår fick ja va hemma och idag mår jag bättre. Känner lite stress nu eftersom vi ska åka upp till Arlanda imorgon och på torsdag bär det ju av mot New York och då vill jag vara friiiisk!! Nu ska jag titta på Glee och vila lite. Jag somnade kl 19 igår och sov till sju imorse så är inte så speciellt trött iaf.. Men men, uppdaterar mer ikväll! 

Rotar i garderoben!

Fick någe spatt och satte på hög musik i mitt rum och rotade i hela min garderob. Jag provade en massa olika sommarkläder, det betyder nog att jag längtar dit nu! Det slutade med att jag tog på mig en av mina favorit-sovtshirtar.
har tränat idag, där av alla blodådror!
 
Här om dagen satte mamma upp min balklänning på en fin galje i mitt rum. Jag stannade upp och tittade på den ett tag. Åh va jag saknar nian. Allt roligt som hände. Balen, alla vänner, klassen, lärare och julshowen. Det finns så sjukt mycket fina och roliga minnen från nian som är helt oförglömliga. 
Nu ska vi fika godnatt! 
<3

Helgen är det bästa av veckan!

Japp, helgen. 
 
I fredags hade vi mysväll här hemma och igår pkte vi hem till pojkvännen. Idag har vi åkt fyrhjuling, lagat mat, varit ute och gjort kladdkaka! <3 Mamma hämtade mig runt fem och då övningskörde jag ett tag. Vi åkte hem och då körde vi skidor på isen efter fyrhjulingen, det var sjukt kuk :D 
Underbar helg!
Nu blir det varma mackor och sen Johan Falk så ja kan inte blogga mer nu. 

helluj!

Peter här Moas pojkvän! ville bara säga att min lilla flicka är bäst ! och att jag älskar henne massor :)  in and you ! ha det bra alla glada och arga bloggare! 
 
 
men just nu har hon överskotts energi och hoppar runt och slår mig osv... hörs:))
 
 
 

Yoo

Sitter i sängen med pojkvännen och latar mig som det ska va på fredagar! Har inte så mycket att skriva. Ska bara vara hemma idag och imorgon åker vi och firar Ella, Peters kusin. Hare bra! Puss

Go'kväll

Nej men nu är jag trött..
Varit i backen och tränat alla barn i rosa gruppen med syrran som vanligt. Dom har utvecklats jättemycket och det är jättekul att se. Nu ska jag duscha och lägga mig. Är trött efter en lång dag. Eller lång och lång.. jag har bara varoit vaken i 12 timmar men men. 
 
Btw, jag övningskörde idag för första gången på en större väg. Det var med pappas bil så det var automat. Nu längtar man ju inte lite tills snön smälter så man kan åka mycket mer!! ÅÅh va kul det är ^^
 
Nu går jag och duschar fan! godanatt alla! 

Gårdagen/Idag

Igår åkte jag till Peter någon gång efter lunch.
Först tog vi en sväng med deras fyrhjuling (jag dog). 
Efter det åkte vi till Alex, Peters kompis, och där fikade vi.
Sen åt vi kvällsmat hemma hos Peter och efter det åkte vi en sväng med köttbullebilen som de kallar den.
Peter skulle alltså övningsköra så han kan få sitt kort nån gång!!
Efter det la vi oss efter en stunds tvtittande. 
När vi lagt oss började vi titta på en film men den stängde vi av efter typ en kvart eftersom den var så dålig. 
Det var så skönt att slippa vakna av klockan imorse! Jag började halv ett och Peter va ledig så det blev sovmorgon. Vi hade en jättemysig morgon! Älskar dig <3 
Han skjutsade mig till skolan och här sitter jag nu. 

Stackars änder!

HAHAHAHAH!
 
https://www.youtube.com/watch?v=SEBLt6Kd9EY

Vad skulle jag göra utan dig!

DU BETYDER ALLT! 
Bilden är inte bara en fin bild. Den beskriver ganska mycket. Den tydliga bilden som är längst fram, visar hans riktiga jag. Hans äkta leende, hans värmande blick och hans närhet. 
Den oskarpa bilden är den personen han är när han inte är med mig. Då finns han inom mig och över allt. Han är oskarp för att jag då inte kan se honom med ögonen, men inte osynlig för så fort jag blundar ser jag honom.
Han är beskyddande, nästan som en ängel. 
Och båda bilderna ihop beskriver totalen. Även om du fryser (som du gör på bilden) så sprider du värme omkring dig. Du finns alltid där, även om det är psykiskt eller pfysiskt. 
Jag älskar dig för det! 
<3

Robin!!!

Verkligen värdig vinnare! Helt klart den bästa låten enligt mig! GRATTIS ROBIN!! 

Tacos

Nu är det myskväll här i Arslet på jordklotet. Tacos och godis och snart Melodifestivalen. KM var superlyckat, bra väder och allt var härligt. Imorgon blir det att åka till pojkvännen och sen kanske drar vi till stan och träffar vänner. Skriver mer imrgon för ska vara social med min familj nu. Godnatt 

Isak

Är hemma hos pojkvännen och ska fira hans lillebror Isak som fyller sex år. Kommer inte kunna blogga mer ikväll så det här blir det enda. Gästerna kommer snart så då blir det tårta ^^
 
Imorgon blir det KM igen fast då är det storslalom. Kommer inte tävla själv då utan går ner ett steg och kör mot Hanna, Elin och Lisa. Vet dock att jag kommer förlora för de tjejorna kör gärnet! Men det kan dom gott ha som har legat i och tränat när jag inte gjort det. 
Nu hör jag att gästerna kommer så då är det väl dags att lägga bort datan. 
 

Igår

Kunde inte uppdatera igår som jag lovat för skolan tog min dator eftersom jag glömt att lämna in ett papper, hehe. Gårdagen var i alla fall helt underbar! Backen var jättefin och en bra bana som var lagom lätt. Är ju alltid ett plus att träffa pojkvännen också :) Jag var ensam i min klass så jag vann, haha! Nu är jag i skolan och måste plugga. Efter skolan blir det först fika med mamma och sen ska jag träffa underbara vänner för att sedan gå på Söders musikal :)  

Tävling ikväll

Godmorgon på er. Eller morgon och morgon, det är väl snarare förmiddag fast det känns som klockan är typ 2 på natten. Iallafall, imorse när jag vaknade låg jag kvar ett tag i sängen och myste med min hund. Pappa kom sen in ocg sa till mig att det var dags att gå upp. Jag gick i vanlig ordning till badrummet och sminkade mig. Efter det åt jag frukost och åkte till skolan, och här sitter jag nu.
 
Ikväll är det KM. Jag har aldig tävlat på en kväll förut så det är lite speciellt. Tror jag är själv i min grupp så troligtvis kommer jag att vinna ^^ Uppdaterar mer ikväll om hur det gick :) 
 

sorry

förlåt att jag inte uppdaterat så mycket på sistone, har inte prioriterat det. Ska absolut bättra mig så fort jag inte har så mycket annat som är viktigare! 
 
Dagen har varit som de flesta andra och rullat på. Inget speciellt som hänt och nu ska jag äta mina mackor och plugga. Puss :*

Mhm

Känns som jag kommer förstöra det viktigaste i mitt liv för att jag jämt ska gå runt och noja och vara orolig. Kommer aldrig förlåta mig själv då.. Jag vill inte förlora det för allt i världen, det är därför jag är så orolig att de ska lämna mig. 

2012?

HAHHAHAHAHA!! AAW ÄLSKLING FETT SÖT ;) 
<3 

RSS 2.0