Sista timmen..

Åh vad jag är godissugen! Tittade igenom bilder från jul och hittade det här! 

Coca'Cola

Vad är bättre än en Coca'Cola i skolan? Ingenting tror jag! 
Är för tillfället ganska yr, vet inte riktigt vad det är med mig idag... Men men, får se om det blir bättre..
MUUUUUUUUUUUUUUMS!!! 

På dåligt humör

Är på dåligt humör idag. Tror inte jag ska öppna munnen idag så inget blir fel. Vet inte varför men dagen känns bara skit hittills. Usch! Ber om ursökt på förhand alla som jag kommer umgås med under dagen. Kan vara att jag längtar tills imorgon... fredag! 

THESE TEXTS...

THESE TEXTS EXPLAINS WHAT I FEEL ABOUT YOU. I LOVE YOU MORE THAN EVERYTHING IN THE WORLD. 
YOU ARE THE BEST THING THATS EVER BEEN MINE. 
-
You're everything 
And how can I stand here with you
And not be moved by you
Would you tell me how could it be any better than
this
-
I won't soar
I won't climbIf you're not here
I'm paralyzed without you
 without youI can't look
I'm so blind I lost my heart
I lost my mind without you
And the songbirds keep singing 
Like they know the score 
And I love you I love you I love you 
Like never before
-
Ställ oss båda på en våg
och snart så flyger du bland stjärnor
Jag bär tyngden utav rymden
ändå finns du I mitt hjärta
Ta mitt skimmer
för jag brinner
Before you met me
I wasn't alright and things
were kind of heavy
you brought me to life 
now every February
you'll be my Valentine
Valentine 
-
Do you remember
we were sitting there by the water? 
You put your arm around
me for the first time 
You made a rebel of a careless man's
careful daughter 
You are the best thing
that's ever been mine
 
YOU ARE ALL THAT I CAN THINK ABOUT.
<3 


 
 

Ett leende på läpparna!

Går runt som ett fån med leendet på läpparna hela tiden ..eller det känns i alla fall så..
Är bara så lycklig nu, efter all skit jag varit med om, så känner jag mig bara så lycklig att allt äntligen löst sig för mig. Kom på mig själv när jag satt på Facebook och tittade runt lite att jag satt och log åt allt jag såg. Det är skönt att livet är bra ibland!

Nå, tillbaka till verkligheten igen. Efter skolan tog jag bussen till rese där jag träffade Alice! :) Vi gick till h&m där jag köpte två bhar. Tittade ut en snabbis då jag såg Peter gå med sin knallgula mössa. Jag ringde om sa till honom att stanna så gick vi ut och pratade en stund med honom.
Efter det tog Alice och jag en fika på Hembagarns, mums! Vi kommer nog bli feta om vi fortsätter såhär Alice ;) haha nejdå, vi är ju så smala så det är nog ingen risk ^^ Sen gick vi till Åhlens där jag shoppa lite mer!
Nu ska jag hjälpa mamma att hitta ett gott recept på någon efterrätt till på fredag. Ha det bäst alla läsare! <3

Historia

Åh sista lektionen nu - håller på å somna - ska snart ta bussen ner på stan - träffa min underbara vän!!

♥ Love ♥

Halvsitter i sängen och försöker plugga. Hur sannorlikt är det att på en vecka lära sig över 300 glosor, en text utantill + att läsa en massa påståenden. Och allt detta på engelska.. Jag har redan svårt för engeska och detta gör ju inte saken roligare. Men men, pluggade matte och historia också och det gick iaf bra. 
 
Måsta bara lägga upp en bild från i lördags på min fina pojkvän! Du är helt underbar. Kan fortfarade inte förstå att du är min, det känns overkligt. Förhoppningsvis kommer han hit på fredag och då ska vi ha filmkväll hade jag tänkt mig. Helgen som var var ju inte direkt lugn även om den var rolig. Så denna helg tänker jag bara ta det lugnt och inte stressa. För denna helgen har gett ig en huvudverk jag inte vill drass med. 
 
Nu ska jag se om pappa är klar med maten för jag är hungrig. Godnatt på er alla! Puss

Liten sammanfattning...

Inte bloggat på länge så nu är det dags. Har varit lite mycket denna helg så har inte haft tid att blogga. I fredags var jag på dejt med älsklingen, fika, bio och mat. Riktig lyx. Det var supermysigt! VI åkte hem till honom och myste ^^ På lördagen drog vi ut till Båsenberga där vi träffa Megan och fotade när killarna hoppade. 
I söndags tävlade jag och det gick väl sådär men jag får vara nöjd i alla fall! 
Tack för helgen alla! <3

I fotostudion!

Åh vad ajg älskar min underbara klass! Kunde inte valt en bättre linje heller! Tänk att jag hade den turen! Åh, jag älskar allt vi gör för vi har jämt så kul och klassen är bara så jävla bäst!! 
Idag var halva klassen i fotostudion och fick prova på att fota med blixtar. Det blev jättefina bilder men det var svårt att vara seriösa eftersom vi är lite av en flumklass.. ^^Här har ni lite smakprov :) 
Här kastar jag en hatt i luften som donkar mig i huvet och just då tar någon kort.. Haha..
 
Här är några underbara människor i klassen.. Lika flummiga allihopa <3
Jag i en polismössa ;) 
Detta är polisEbba som fångar tjuvarna, Julia och mig ;) 
Min favoritbild, helt klart! Jag och min fina vän! <3
Och slutligen en bild på mig där jag har Ebbas hår. Hon står bakom mig och så har vi lagt fram hennes hår så det ska se ut som mitt! Men nu går inte det eftersom hon har klippt sig så sjukt fint det blev förresten!! 
 
Nu ska jag sova för jag är jätte trött. Var tränare idag för 10-11 åringer vilket var jättekul :) Imorgon ska jag på dejt men skriver något på kvällen :) Godnatt<3!!
 

Ny design!

Min underbara vän Megan håller på att göra om min blogg lite så för tillfället är bilderna lite halva så tills hon är klar lägger jag inte upp några bilder. Hon är verkligen bäst! Så himla snällt att hon vill sitta på sin fritid och fixa sånt här! Du betyder massa Megan! <3 
 
Dagen har varit stressig som vanligt och jag är trött också som vanligt. Fast jag är trött för jag gör mycket på dagarna så det är ju en positiv sak :) 
 
Nu ska jag sova men lovar att blogga mer imrogon. Har varit lite glest mellan inläggen nu i någon vecka men har ju som sagt haft det lite stressigt och kommer ha det fram över några veckor framåt tills skidsesången är över. 
Godnatt alla! puss! 

Trött ikväll!

Jag har inte orkat blogga så mycket idag, har varit ganska upptagen. Skolan sen hem och äta. Iväg på träningen sen hem och dänka lakan och duscha. NU ligger jag äntligen i sängen och kan pusta ut. Jag är verkligen trött!
Dagen har varit bra och jag har faktiskt lärt mig endel saker. Backen va helt perfekt och underlaget lika så. Gick väl okej på träningen och på torsdag hoppar jag in som tränare för 10-11-åringar.  
 
Imorgon blir en tidig morgon men slutar vid två så det blir en kort dag. Efter skolan blir det gymmet som jag lyckats klämma in en tid till. Uppdaterar mer om morgondagen imorgon. 
 
Nu ska jag kolla fb en sista gång för dagen, smsa pojkvännen och sen SOVA! åååhhh!!
 

Frukost

Sitter och äter frukost i min ensamhet och ska snart åka till skolan. Måste blogga från mobilen för internetet funkar inte på datorn -.- aja godmorgon alla! Ha en bra dag!


Glee

Sen älsklingen åkte hem har det varit en jättetråkkig dag. Känns nästan helt meningslös. Jag kom på mig själv när jag låg i sängen och bara stirrade.. Jag bestämde mig för att gör iaf något jag tycker mycket om när jag är lite nere. Titta på Glee och äta chips. Jag älskar Glee, det är det bästa som finns när jag är ledsen ellr bara har tråkigt. JAg gick tidigare idag genom hela år 2012 i huvudet och skrev ner allt bra och dåligt. Den dåliga listan blev dubbelt så lång som den bra listan men på den bra listan står saker som överväger den dåliga. Jag fick en helt underbar pojkvän till exempel! Det är det absolut bästa som hänt mig på hela 2012. Sen fick jag massa fina nya vänner som Ebba, Megan, Julia och Emma. Nu, när jag tittar på listan så ser jag bara de bra sakerna. För allt dåligt har lett till något bra. Ni som känner mig vet hur jobbigt jag haft det och vågade ta det där beslutet vilka konsekvenser det än skull få. Jag är så lycklig att jag våga ta det beslutet och göra det, för annars hade jag aldrig mått såhär bra! Jag älskar 2013! Detta kommer bli ett bra år! <3

Skidor, familj, pojkvän & frukost...

Finns det något bättre?
 
Igår åkte jag, mamma och syster ut till Båsenberga och åkte längd. Vi tror det blev ungefär en mil vilket jag är riktigt stolt över. Jag ramlade bara tre gånger och der var enligt mig ganska bra! ;) 
När vi åkt klart satte vi oss i värmestugan och mumsade på varsin panpizza och coca cola.
Efter det åkte vi hem då Peter var med. När vi kom hem tittade vi på film och duschade. Mamma gjorde trerätters som vi njöt av till ännu en film. 
 
Vi la oss ganska tidigt för vi var trötta. Så vi kollade på ännu en film. Vi somnade ganska skapligt och imorse när vi vaknade kom mamma in med frukost på sängen. Finns det något bättre? Nej tror inte det! Min mamma är världens bästa. 
Nu när älsklingen åkt hem ska jag göra mig i ordning för dagen och gå ut och fota lite :) 
 
Tack för en jättemysig helg, mamma, Peter och Erica <3
 

Ändrade planer...

Imrogon var det tänkt att jag skulle åka lite skidor med Liam, mitt kusinbarn. Men eftersom det ska bli kallt imorgon blir det inte så. Vi åker ändå ut i backen, jag, mamma och för hoppningsvis syrran. Vi ska åka längd, herregud hur ska det gå? Jag måste ju börja träna inför kortvasan.. 
 
Efter längden ska vi äta och mysa. Bilder kommer väl troligtvis upp under dagen :)
När vi åker hem följer pojkvännen med och då blir det ännu mera mys! 
 
Känner att det blir en tidig kväll, så nu ska jag lägga mig och titta på någon film. Vilken vet jag inte men troligtvis någon Disneyfilm! Godnatt!! 

Fotolektion

Vilken skön fotolektion! Varit ute och fotat med mina brudar, Ebba, Emma och Julia. Slapp lektion, vi har 6 uppgifter ute och några fler i fotostudion på över sex veckors tid! Här är lite bilder som vi tog utöver fotouppgifterna! 
Hörs senare :* 

Varför just jag?

Åkte ut till backen för att träna slalom idag igen. Vill komma igång och bli lika bra som jag va innan jag la av för två år sedan. Jag trodde faktiskt inte man la av sig såhär fort men hade tydligen fel. Jag åker fortfarande friåkning likadant men i banan är det stor skilldnad. I ett av åken fick jag felskär så höll på att köra in i en käpp. Var tvungen att tväärbromsa och just då högg det till i höften. Jag har problem med mina höfter och har haft det sedan fyra år tillbaka så jag är relativt trött på det. Nu är det svullet och jag går som en anka... 
 
Här kommer iaf en bild från när jag står och larvar mig i liften. Bakom mig ser ni min fina pojjkvän ^^Ingen vacker bild men ville lägga ut något iaf. Godnatt sov gott, för det ska jag! ....ska iaf försöka sova gott.... 
 

Torsdag

God morgon, sitter på historalektion och ska precis börja. Vi ska prata om Gustav Vasa.. 
Ikväll blir det skidträning igen! 
Bjuder på en liten bild, har min fina pojkväns Gant-tröja på mig idag. Älskar den !! <3

En månad med mitt hjärta!

För en månad sedan var jag hemma hos dig för första gången på nästan tre år. Vi sa att från den dagen var vi officiellt tillsammans. Det är jag lycklig över. Otroligt lycklig! 
 
Du betyder så mycket för mig och efter Sälen gick det helt enkelt inte att dölja, jag var kär i dig. Det gick ungefär en vecka efter Sälen innan vi sågs nästa gång, 16 december 2012. Från den dagen är jag den lyckligaste i världen. Den dagen då du sa att du ville bli min igen och jag blev hel igen. För det var jag inte innan men du räddade mig. Jag har sagt det många gånger men det kan inte sägas för många, du räddade mig Peter! 
 
Vi har varit tillsammans i en månad men det känns som år. Jag känner mig 100% trygg med dig, för det är du. Trygg. Du är rolig, smart, fin, söt, snäll, snygg, jaa, helt enkelt underbar! Du är världens bästa och jag skulle inte klara mig utan dig när jag äntligen får vara din. 
 
Du är mitt allt och jag älskar dig! Mitt hjärta! 

Krig

Jag får ingen ro, jag kan inte sova på kvällen och när jag väl somnar drömmer jag mardrömmar hela tiden. Jag är trött på morgnarna för jag inte kan sova. 
Inatt till exempel drömde jag om att det var krig hemma på min gård. Jag tänkte skjuta en av killarna som tänkte skjuta mig. Jag sköt över 20 skott i hans hjärta men han varken ramlade eller dog.. Jag drömmer hemska drömmar varje jävla natt ch nu är jag trött på det! Jag vill få ro. Jag vågar knappt sova på kvällarna längre.. Någon som har något tips? 

TISDAG

Ojojoj! Jag måste bara berätta! Skolan var helt som vanligt så det finns inte så mycket att berätta om det. 
Men kväll var det slalomträning i Båsenberga. Jag har inte åkt bana på två år så jag tänkta att "det får gå som det går". Jag åkte första åket ganska lugnt och det gick bra. Sen öste jag på mer och mer och i slutet gick det faktiskt jävligt bra om jag får säga det själv. Ha ha. 
 
När jag skulle åka sista åket i banan utmanade pojkvännen mig att tävla. Det gick jag med på. Vi körde paralellslalom och för dem som inte vet vad det är så sätter man två likadana banor bredvid varandra så man kan tävla mot varandra. Jag tog banan längt till höger och Peter tog den till vänster. Daniel räknade ner oss och så körde vi. Jag hörde honom strax bakom mig hela vägen så jag var alltså först! FÖRE PETER! I branten körde vi ur vid samma käpp så ingen av oss fullföljde åket men jag låg först hela vägen så JAG VAAAAAANN! Ska jag vara ärlig så blev han nog lite sur ;) Ha ha men jag älskar dig ändå hjärtat! 
 
NU SKA JAG REDAN SOVA SÅ SÄGER GODNATT! HÖRS IMORGON! PUSS! 
 
 

I hate mornings...

...Så står det på min t-shirt jag sover i. Jag avskyr tidiga mornar. Jag somnar bara om när klockan ringer och när jag väl kommit upp mår jag bara illa. Så texten på min t-shirt passar utmärkt. 
 
Nu sitter jag i skolan helt ensam och väntar på att vännerna ska dyka upp nån gång. Idag blir nog en ganska vanlig dag förrutom att jag ska vara tränare för barn i Båsenberga ikväll. Innan det ska syrran och jag ta en sväng på längdskidorna också, vi ska ju åka Kortvasan. Hur fan ska det gå...?
 
Har precis upptäckt att min vecka redan är helt fullbokad.. Idag är det efter skolan som jag skrev längd, sen efter det direkt träning. På tisdag ska jag träna slalom efter skolan. På onsdag ska jag fika med min underbara vän Alice. På torsdag är det träning igen, storslalom. Jag vill på fredag träffa Stoffe, men det beror på om han kan/hinner. Usch, börjar märka hur det är när alla säger att de har mycket att göra. Så denna vecka blir det nog inget gym om inte Alice och jag ska gymma på onsdag, det är oklart för mig... 
 
Aja, får se om jag hinner uppdatera mer idag. Kommer nog ha fullt upp! Puss.
 

Tävling, Eskilstuna

Det blev en tidig morgon som jag skrev igår kväll. Upp och hoppa, sen frukost och efter det in i bilen mot Eskilstuna för tävling. I bilen somnade både Peppe och jag och vaknade strax innan vi var framme. Det var både slalom och storslalom idag och alla var jätteduktiga. Det är så kul att se alla (speciellt de från Båsenberga) utvecklas och fort går det också. 
 
Även fast det var väldigt kallt så lyckades jag filma två av åken som Peppe utförde. I slalomen hade han bästa tid av alla. En tid på 15.37, vilket är bra. När storslalomen satte igång och det var hans tur gick det väl lite sådär. Första åket ramlade han men reste sig i farten och fortsatte. Det lyckades jag inte filma. Men andra åket filmade jag och då krascha han ännu en gång. Alltid lika kul (så länga ingen gör sig illa). 
 
Alla var jätteduktiga idag och jag är stolt över att säga att vi kommer från Båsenberga! Ser flera elitåkare i de mindre klasserna! Jag blev lite sugen på att tävla så nästa tävling hänger jag på!
 
Under kan ni se de två filmklippen!!! 
 
 

Peters mindre bra åk ;)


Peters bra åk!


Skidor

Idag var jag i backen med min kusin, hennes man och mina kusinbarn. Jag lärde mitt ena kusinbarn att åka skidor, det var hans första gång men han var såå duktig och lärde sig jättefort. Vi grillade korv och hade det mycigt. Träffade Peter där, vilket var planerat. När de andra åkte hem stannade Peter och jag och åkte en stund till. Han hoppade och jag tittade mest på.
Här kommer lite fina bilder från dagen!
Här är en väldigt fin bild på mitt lilla hjärtaa!! <3
Mu är vi hemma hos Peter och bara tar det lugnt och ska titta på film. Imorgon blir det ännu mer skidor och då bär det av mot Eskilstuna där det är lvc kval och sörmlands kuppen. Jag ska dock inte vara med och tävla men får stå och heja på alla andra! Det blir en tidig morgon så säger Puss och godnatt!

Glad ikväll!

Glaad ikväll!!! Vet inte varför men livet är bara bra just nu! 
Imorgon ska jag lära mitt kusinbarn att åka skidor så då blir det Båsenberga hela dagen och efter det åker jag hem till Peter och på söndag åker vi till Eskilstuna där det är skidtävlingar som jag ska titta på och stötta alla barn. 

Ännu en morgon

Ännu en morgon håller på att gå över till förmiddag och jag är som vanligt trött. Sitter i skolan och har nyss haft engelska där vi skulle skriva ett slags brev. Engelska är inte min specialtitet, utan jag föredrar svenska. Nu har vi snart bad och ska då simma ett antal meter, jag kan ju simma men tycker det är tråkigt och min teknik är nog inte den bästa om man säger så. Ikväll ska jag bara vara hemma och ha det tråkigt :( vill träffa pojkvännen men han ska fira sin väns 18års dag så grattis till honom :) 
 

De underbara! ♥♥♥

Vad gör man om man inte är trött och heter Moa Svärdström? Jo, man skriver. Jag älskar att skriva, där en av anledningarna jag skaffade blogg. Har egentligen inte så mycket att säga mer än att dagen har varit rolig och lärorik. Skolan var som vanligt och på eftermiddagen gick jag till mammas jobb där vi tog bilen och handlade. Sedan åkte vi till Mitt i stan och gick på handledarkurs vilket var det lärorika av dagen. Fyra timmar höll kursen på och till sist blev det en aning långtråkigt, men nu ska jag igång och börja övningsköra!! :)

Kan passa på att skriva lite om de personer som betyder väldigt mycket för mig. Jag har många vänner jag tycker otroligt mycket om, men om jag ska välja några av de som betyder allra allra mest så är det dessa:

Peter, min underbara, fina pojkvän. Som många vet så var vi tillsammans för ca 3 år sedan när jag gick i sjuan, men efter en lång tid rann det ut i sanden. Du och jag var innan dess bra vänner sen vi var relativt små. Vi har åkt skidor ihop och det var så vi lärde känna varandra. Det är en ren dröm att få vara tillsammans med dig igen, jag älskar dig verkligen och det känns underbart att du vill vara min igen. Du har fått mitt liv att ändra sig från botten till toppen och det är jag dig evigt tacksam för! Jag älskar dig! ♥♥♥

Lina, min allra, allra, bästaste vän! Jag älskar dig. Du har alltid funnits där för mig i alla lägen och du är den som verkligen fått mig fortsätta kämpa, vad det än gäller. Vi har så kul ihop och vi kan varandra utantill. Det är så kul när alla kompisar bara står och stirrar på oss när vi bara säger halva meningar, halva ord och bara gör viftningar med händerna. Vi förstår ändå vad den andre menar! Jag kommer aldrig hitta någon såhär bra vän som verkligen förstår sig på hela mig och som gör mig så glad och full av hopp som du Lina! Du är som min syster och jag älskar dig, nu och för alltid! ♥♥♥

Erica, min älskade syster. Du finns också alltid där för mig. Alla bra råd du ger mig alla tips och vägledning har fått mig bli en bra människa med ett relativt bra självförtroende. Jag ser upp till dig till 100 procent Erica. Du är min finaste förebild och jag önskar jag blir som dig. Även fast du är nio år äldre så har vi alltid kul ihop, man märker knappt åldersskillnaden för när vi umgås så är vi bara systrar. Du är den bästa systern jag någonsin kunde tänka mig och jag älskar dig! Jag är inte bra på att visa känslor så mitt sätt att beskriva saker blir att skriva ner det. Du betyder otroligt mycket syster! ♥♥♥


Långt hår, borta!

Efter skolan var jag på gymmet vilket kändes jätteskönt! Från att varit där tre gånger i veckan till att inte varit där på en hel månad så var det verkligen dags nu. La på 5-10 kg extra på varje maskin så jag kunde känna mig riktigt stolt efter, och det gjorde jag.
 
Mamma kom och hämtade mig när jag gymmat klart och vi åkte då ner på stan till Hud & Hår där vi beställde ansiktsbehandling till oss båda två. Efter det gick vi till Subway och åt varsin macka som fort slank ner. Jag behövde boka tid för klippning för min lugg var så lång att den var nedanför ögonen, vilket var ganska störande. Vi gick in på Heaven or Hell och fråga min frisör när hon hade någon ledig tid. Den första var i början av mars och så lång tid kunde jag bara inte vänta. så just när vi funderade på att gå till någon annan frisörsalong fråga min frisör om jag inte hade tid just nu. Så jag lutade mig tillbaka i den sköna skinfotöljen när Maria klippte mitt hår och lugg. 
 
Här kommer en före och en efterbild:
 
Tidigare ikväll gjorde mamma och jag en riktigt god middag tillsammans. 
Kött, potatis, gräddsås, gelé, sparris, gurka m.m. Helt klart en av mina favoriträtter! 
 
Med det relativt långa inlägget säger jag godnatt! Imorgon ska jag och mina föräldrar gå på körkurs så jag får övningsköra med dem. Fyller ganska sent och detta var den tidigaste tid dem hade så jag får vara glad ändå :) 

Cut 4 Justin Bieber :'(

Inte uppdaterat bloggen på några dagar med nu är det verkligen dags. Ebba, Megan och jag har fått reda på att Justin Bieber har rökt på. Därför gör vi, som alla andra, cuttar oss själva så Justin ska förstå att han inte bara skadar sig själv, utan också andra. Snälla Justin sluta röka på! :-'( 

Hej, hej

Dagen har varit helt okej! I morse bjöd pappa mig på frukost och vi tittade på slalomen-herrar första åket. Efter det tog jag mig ett bad och gjorde det lite mysigt för mig själv. 
Jag har också strykit några skjortor eftersom mamma erbjudit mig 500 kr om jag manglar och stryker en rejält stor hör med kläder och lakan. 
När jag åt lunch smsade min käre vän Ebba om hon fick komma en stund till ig, och det fick hon mer än gärna. 
Vi pratade om massor, skypade med Megan och Emma och hade det mysigt! Älskar dig Ebba, du betyder massor! 
Nu när Filip hämtat henne och de åkt hem, sitter jag i soffan och tittar på Forrest Gump, alltid lika bra! 
 
Ger en liten kyss via bloggen till min älskling också! :* 
 

Oj oj oj

Laddade min gammelgamla dator och tittade igenom alla bilder i den för skojs skull. Där hittade jag en mapp som var döpt i namnet "bilder jag är stolt över". OJOJOJ säger jag bara. Tänkte att jag skulle bjuda lite på mig själv och visa dessa otroligt pinsamma, fula bilder. Till mitt försvar så är det några år sedan. Några är från sexan och några från sjuan. Herre gud säger jag bara! Haha..
 

Mackor, mackor & mackor

Gjort varma mackor och bjudit pappa på. Känner mig duktig ^^ När jag ätit upp dem kom jag på att det är det enda jag ätit idag. Mackor till frukost och till kvällsmat.. Uppdaterar mer under kvällen, nu ska jag umgås med far min. 
Mina vackra mackor!

Bowling

Ikväll blev det bowling! Eftersom det var hela två år sedan jag spelade så var jag rädd att det skulle gå dåligt. Ja.. vad ska man säga... 
 
Pappa valde att jag skulle börja vilket jag inte gillade. Det är aldrig bra att börja, det vet ju alla men jag tog ett klot (som vägde för mycket) och ställde mig på startprickarna. Jag gick fram till banan och precis när jag skulle kasta iväg klotet så ramlar jag, klotet åker i rännan och ut på banan åker jag. Jag låg bara kvar och skämdes och när jag reste mig upp sitter alla och asgarvar åt mig. Jag gömde bara huvudet i händerna och gick och satte mig.. sen kom asgarvet från mig också. 
 
De nästkommande kasten jag gjorde gick jättedåligt och jag började tro på riktigt att jag tappat all min kunnighet. 
Men när första ronden var spelad kom jag faktiskt på en andra plats. Peter kom etta och mamma och pappa efter mig. 
 
När vi spelade andra ronden fick jag flera strikes på raken och vann stort över hela familjen! Skrattar bäst som skrattar sist säger jag bara! HAHA! 
 
Efter bowlingen åkte vi till Verona på Norr och åt god mat. När vi kom hem spelade vi spel och nu sitter vi och myser framför "Snuten i Hollywood 2".
 
Bjuder här på några vackra bilder från kvällen! Lyckades tyvärr inte få nån bild på när jag ramlade ;) 
God natt alla fina läsare!
 
 

Varma-koppen, soppa, mums!

Med en grynig och ful bild där jag håller varma-koppen i handen, säger jag godnatt. Det blir en tidig kväll för jag är trött och ska snart lägga mig. Imorgon blir det gymmet och sen ska jag bowla med mor, far och pojkvän och efter det ska vi äta ute. Kommer bli kul för jag ska vinna så det ryker om det! Haha! Bowling är lite av min specialtitet, iaf för två år sedan så vi får väl se! Godnatt alla läsare sov sött! 

Vingåker

Gårdagen började ganska tråkig men blev roligare framåt kvällen. Jag åkte till Vingåker och träffade pojkvännen och hans kompisar. Sen gick vi ner på byn så jag fick träffa min allra bästaste vän!!
 
Nu ska jag snart hem och mysa med bok och te hade jag tänkt ^^
 
När jag fick se denna bild fick ja badå lite panik och blev stolt.. Paniken uppstod för jag kom på att jag inte tränat på snart fyra veckor.. Stoltheten är av att jag har världens finaste kille :-* Älskar dig <3

Kärlek

Detta år har varit både upp och ner för mig. Jag har inte kunnat tagit de rätta besluten ibland för att jag varit rädd för vad konsevenserna ska bli. Mycket annorlunda saker har hänt i år som fått mig att må både dåligt och bra beroende på vad som hänt. 
 
När jag var som mest nere frågade pappa mig om jag ville åka på skidlägret Båsenberga har varje år. Jag har åkt skidor sen jag var tre och tävlat sen jag var fem, så jag kan åka skidor. Det är som terapi för mig. Jag tror det är viktigt att alla har någon speciell aktivitet för det rensar hjärnan. Vi bestämde oss för att åka upp dit och det var tur at jag gjorde det. Denna gång var det inte skidorna som var terapin, det var du. Utan dig hade jag fortsatt gå och må dåligt och tycka livet bara är svårt och tråkigt. Du har fårr mig på fötter igen och det vill jag tacka dig för. 
 
Jag är så lycklig med dig och du betyder massor för mig. Du förstår mig och stöttar mig i allt. Jag förstår inte hur du orkar med allt runt omkring mig och att du tar risken att få skit. Folk irriterar sig på att jag gått vidare fort men det har jag inte. Det har tagit mig lång tid att ta alla beslut. Det har tadit lång tid att gå vidare efter allt som varit men nu har jag gjort det och det är tack vare dig Peter. 
 
Jag skiter i vad folk säger för det är ingen som vet något om mig eller hur lång tid saker och ting har tagit för mig. Jag är lycklig med dig och det kommer jag fortsätta vara. Du har gjort mig lycklig igen och det är inte det lättaste. Jag älskar dig, så är det. Jag hoppas och tror att detta år kommer bli helt underbart så länge jag får dela det med dig och andra som betyder mycket. 
 
 

Bästa nyår någonsin!

Igår va mitt bästa nyår någonsin. Det var nästan helt perfekt. Umgicks med mina fina vänner vilket va helt grymt! Blev sams med en person som betyder massor för mig och det var jätteskönt. När vi kom åt vi snittar och drack lite bubbel. Sen dansade vi och hade det bara helt grymt. 
 
Strax innan tolv gick vi alla ner på stan för att träffa massa andra vänner och titta på fyrverkerierna och det var också jättekul! När vi gjort det gick jag och träffade Wahlen, Johan och Stoffe och önska dem gott nytt år. 
 
Det enda tråkiga som skedde var när jag skulle gå hem och en person blev lite arg men det löste mina fina vänner och det blev ändå lyckat. 
 
Tack alla som var med och gjorde mitt nyår till det bästa någonsin! (Synd var det bara att jag inte kunde fira det nya året med pojkvännen, men sånt är livet) 
 
Jag älskar er mina vänner! 

RSS 2.0