ibland vill jag tillbaka

Ibland saknar jag tiden på högstadiet. Kanske låter konstigt men så är det. 
 
Bild från balen i nian, en av de bästa dagarna i mitt liv! 
<3

Så fort kan glädjen övergå till oro!

Mofaza har varit borta nu i över två veckor.. jag börjar förlora hoppet om att han kommer tillbaka. Han var sjuk, innnan han stack nyligen. Han hade en tandsjukdom vilket gjorde att vi beslutat att avliva honom så han slipper lida. Men nu är han försvunnen.. 
 
Min älskade syster har legat på sjukhus i flera dygn och de utesluter många saker, så vi har ingen aning om vad det är för fel. För tillfället är hon hemma och väntar på svar från prover.. TÄNKER PÅ DIG SYSTER! <3 
 
 

Nu var det ett tag sedan..

...och ja, jag har endel att berätta...
 
Vet inte riktigt när mitt senaste inlägg var med tror det var efter min New York-resa. 
Dagarna rullar på och jag tar mig framåt. Nu i veckan väntar fem prov och det är inte riktigt vad jag är upplagd för då min syster ligger på sjukhus och vi är väldigt oroliga för henne! Sen jag kom hem från USA har skolan varot rätt chill och träffat endel vänner och så. I helgen var Peter här och vi hade det mysigt osv. 
 
Förra veckan var Jossan och Wahlen hemma och fikade. Vi passade på att titta på lite gamla kort från när Jossan och jag var små.. haha, det är konstigt hur mycket man förändras på så relativt kort tid. 
Just nu saknar jag att vara liten.. Inga stora problem och allt går att lösa med minsta lilla ansträngning. 
Jag saknar låg och mellanstadiets matte, nu är matten helt obegriplig och vi har prov på fredag vilket inte kommer sluta bra.
 
Jag har skaffat löshår igen eftersom jag sålt mitt gamla till Lina och ville ha nytt. Fast nu har jag ett nytt problem.. Jag vill göra slingor i mitt hår fast det lan jag ju inte då jag har löshåret i ibland -.- 
 
OCH JAAAA! JAG ÄR AVUNDSJUK PÅ MEGAN SOM ÄR I GLOBEN PÅ JUSTIN BIEBER!!! :O 
Fast jätteglad för hennes skull såklart :)
 
Nationella i svenska imorgon så kanske är bäst att sova. 
Lovar att bli bättre på bloggandet! Men det är roligare med fler läsare så tipsa gärna era vänner och länka på Facebook så är ni jättegulliga! Behöver läsare! :) 
 
Godnatt alla! :* 
 

Asso uppdatera..

Förlåt.. uppdaterar inte så ofta längre men hinner inte. det är så mycket hela tide. Men ah.. livet rullar på som vanligt och det är ju bra. :) Lektion nu så kan inte skriva 
puss

Människor förändras


Gubben i lådan

Idag tog jag ut moppen för första gången i år och drog till stan till Megan och Ebba. Vi fikade på C&L och sen filmade vi lite till våran musikvideo. Efter det drog vi hem till Megan och hämtade lite grejer och åkte hem till mig där vi fortsatte filma. Vi lagade god middag och myste med tända ljus och musik. Det blev fläskfilé, bea och potatisgratäng. Efterrätt blev det också, glass såklart! Underbar dag med mina fina älsklingar! <3
 
Imorgon kommer Peter hit och då drar vi in till stan och lämnar Megans moppe :) 
 
Tack för en underbar dag! 

Hemma !

New York New York 
 
Kom hem igår från en helt sjukt bra resa till New York. Det har varit helt underbart! Har sett det mesta som finns att se. Central Park, Time Square, varit på en Broadway-musikal och ätit amerikanska pannkakor. 
Jag vill helt klart åka tillbaka dit någon gång. 
Ett av de två nya tornen som byggts-World trade Centre 
Vi kom inte närmre Frihetsgudinnan för den var inte öppen. 
Här har vi en bild Time Square :)
Tog en promenad i Central Park sådär på förmiddagen!

RSS 2.0